Nordbæksvej 51, Kværkeby, 4100 Ringsted

En spændende ejendom med utraditionelle løsninger der er gennemrenoveret siden 2006.

6 rum med forskellige anvendelsesmuligheder - det ene benyttes som stort aktivitetsrum. Der har tidligere været frisørsalon med egen indgang, så liberalt erhverv er også en mulighed.

203 m2 bolig i 3 forskudte plan samt en kælder på 54 m2 som er en integreret del af boligen - indeholder egen indgang, aktivitetsrum inkl. vinrum.

Tidssvarende indretning med børne- og forældre afdeling. I stueplan er der stort pænt køkken/alrum, stor stue, udgang til udestue samt gæstetoilet, næste plan er børneafdelingen med 3 store værelser samt flot badeværelse og sidste plan er forældreafdeling på 38 m2 med stort soveværelse, lækkert og meget stort badeværelse med spa samt walk-inn closet.

Ejendommen opvarmes med oliefyr fra 2009 samt solvarmeanlæg, der er gulvvarme samt nyere vinduer.

Carport/udhus på 29 m2.

Ejendommen er beliggende på rolig villavej i Kværkeby. Der er legeplads og multisportsbane, aktivt foreningsliv mm. Her er dejlig natur og fuglereservatet, samt Kværkeby friskole eller folkeskolen i Vigersted, busforbindelser til bl.a. Ringsted, Køge, Vigersted og Borup (HT område) - der er rigtig gode pendlermuligheder, både med tog og bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.