Next Living Peter Westheimer - Din mægler i det grønne område

Velkommen til NEXT LIVING Peter Westheimer, som er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma med over 20 års erfaring med vurdering og salg af alle typer boliger. Det har givet mig en stor indsigt i, hvad der gør en forskel for mine kunder.
Det er for mig en stor glæde at sælge ejendomme i det område, som står mit hjerte nær, nemlig Virum & Holte. Her har jeg boet i over 55 år, gået i skole, dyrket sport og fået mange gode og nære venskaber. Undervejs har jeg også oplevet mine børn vokse op her i disse smukke og trygge omgivelser.
Jeg er en engageret og nærværende ejendomsmægler, som sætter en ære i, at salget af din bolig opleves trygt og problemfrit. Jeg sørger for at tage mig af alt det praktiske i forbindelse med salget af din bolig og samtidigt sikre, at du er nøje underrettet under hele salgsprocessen.
NEXT LIVING Peter Westheimer tilbyder et attraktivt salær, en effektiv og målrettet markedsføring samt ”Solgt eller Gratis”.  
Bestil allerede nu en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved at trykke www.nextliving.dk/saelgbolig eller kontakt mig på tlf. 70270087 eller på PW@nextliving.dk.
Jeg ser frem til at hjælpe dig med at sælge din bolig.
Peter Westheimer
Ejendomsmægler & Valuar, MEL