Next Living Dysted & Fobian Ringsted - Et kendt ansigt

Next Living Dysted & Fobian i Ringsted, er kendte ansigter med mange års erfaring i området. Visionen er, at kunden skal føle sig hørt, tryg og ikke mindst godt rådgivet – ejendomshandel er en tillidssag!
Camilla & Maiken har et stærkt samarbejde omkring konceptudvikling, design og procedureoptimering.
Bestil allerede nu en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved at trykke www.nextliving.dk/saelgbolig eller kontakt os på tlf. 70605002 eller på med@nextliving.dk.
Maiken Dysted
Maiken er født i 1979 og bor i Ringsted sammen med sin mand og tre børn. Maiken har tidligere været ansat i den finansielle sektor, hun er uddannet ejendomsmægler og valuar og har endvidere stor erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen. Maiken er ambitiøs, imødekommende og altid smilende. I sin fritid nyder Maiken at bruge tid med familien og deres fælle interesse for heste.
Camilla Fobian
Camilla er født i 1981, uddannet ejendomsmægler. Begyndte sin karriere i branchen tilbage i 2004. Camilla er vokset op på Vestsjælland, og har arbejdet i Ringsted de seneste år. Med et stort kendskab til alle typer ejendomme og en særlig interesse for de personlige aspekter i en bolighandel, er Camilla en stærk sparringspartner for kunderne.
Bjarne Herlev Larsen – seniorsælger
Bjarne startede som ejendomsmægler tilbage i 1965 i sin fars ejendomsmæglerforretning Herlev Larsen, Slagelse. Gennem mere end 55 år har Bjarne haft sit virke med rigtig mange bolighandler i Slagelse området. Det er derfor helt naturligt, at Bjarne Herlev Larsen dækker Slagelse Kommune, når det gælder salg af bolig via Next Living Dysted & Fobian.

Medarbejdere

Maiken Engberg Dysted

Ejendomsmægler

Camilla Fobian Madsen

Ejendomsmægler

Bjarne Herlev Larsen

Seniorsælger bolig / erhverv